images

A légitársaság 9 millió kedvezményes jeggyel ünnepli
9 év alacsony árait

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága kedvezményekkel ünnepli megalapításának kilencedik évfordulóját.
A Wizz Air hazai piacain, Magyarországon, Bulgáriában, Csehországban, Litvániában, Macedóniában, Lengyelországban, Romániában, Szerbiában és Ukrajnában jelentős növekedést ért el az utas számok és a turizmus területén, emellett 33 országra terjesztette ki útvonalhálózatát, köztük Azerbajdzsánra, Grúziára, Izraelre és az Egyesült Arab Emirátusokra.

A légitársaság 9 évnyi sikertörténetét kedvezményes jegyárakkal ünnepli: 9 millió repülőjegyet kínál 20%-os kedvezménnyel vasárnapig, május 19-ig. Az utasok a wizzair.com oldalon foglalhatják le kedvezményes jegyeiket.

„A Wizz Air már 9 éve teljesíti ígéretét és hozza el az alacsony jegyárakat Közép- és Kelet-Európába és azon túl is” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. – „A Wizz Airt egész Európában megbízható diszkont légitársaságként ismerik el, ami barátságos és hatékony szolgáltatásokat biztosít. Ennek alapját a legmagasabb szintű szakmai elvárások és az új Airbus A320 repülőgépekből álló nagy flotta adja.

Az „Irány Kelet” célkitűzésünk keretében még messzebbre visszük alacsony árainkat és összekapcsoljuk Európát egyre több olyan piaccal, ahol a Wizz Air érkezése előtt nem volt lehetőség az alacsony árú légi utazásra. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy alkalmazottaink képzésekor is megfeleljünk a legmagasabb szakmai elvárásoknak. Ezért nemzetközi csapatunk képzéséhez nemrég megnyitottuk a legmodernebb eszközökkel felszerelt Repülés Szimulációs és Képzési Központunkat Budapesten.
Mindezek felett a Wizz Air minden újonnan leszállított Airbus repülőgépe környezetbarát, üzemanyag-takarékos sharkletekkel van felszerelve, amelyek növelik a teljesítményt és csökkentik a szén-dioxid kibocsátást. Sok okunk van tehát az ünneplésre.

A születésnap alkalmából utasainknak fantasztikus kedvezménnyel szeretnénk köszönetet mondani. Vasárnap éjfélig 9 millió kedvezményes jegy áll a rendelkezésükre, amiket a wizzair.com oldalon foglalhatnak le. Aki lecsap a 9 millió jegy egyikére, velünk ünnepelheti 9. születésnapunkat” – tette hozzá Váradi József.