Már 29,99 eurótól foglalhatók jegyek Londonba

Budapest, 2013. június 26. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy szeptember 17-én megkezdi új útvonala működtetését Szlovákia második legnagyobb városa, Kassa és London között. A járat kezdetben hetente kétszer, majd október 27-től hetente négyszer közlekedik majd.

A Wizz Air alacsony viteldíjai miatt több utas érkezik majd Kassára, így növekedni fog az ország légi forgalma. Sok szlovák állampolgár él és dolgozik külföldön, elsősorban Nyugat-Európában. Az új útvonal lehetővé teszi a turisták, az üzleti utazók és a szlovák diaszpóra számára, hogy alacsony árakon utazzanak Szlovákia és az Egyesült Királyság között.

Repülőjegyek a Wizz Air új Kassa-London útvonalára már foglalhatók a wizzair.com oldalon. A hihetetlenül alacsony viteldíjak 29,99 eurónál kezdődnek (egy útra, beleértve az adókat).

Wizz Air alacsony viteldíjai a Kassa-London útvonalon
Indulás Napok Viteldíjak

09.17. Kedd, Szombat 29,99 eurótól

10.27. Hétfő, Szerda, Péntek, Vasárnap 29,99 eurótól

“Kassa ma csatlakozott Európa földrajzi értelemben legkiterjedtebb alacsony viteldíjú útvonalhálózatához” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója ma a Kassán tartott sajtótájékoztatón. – „A Kassát London Lutonnal összekötő útvonal működtetését kicsit több mint két hónap múlva kezdjük meg. Biztos vagyok benne, hogy az új útvonal nagyon népszerű lesz a szlovák állampolgárok körében. A Wizz Air elkötelezett amellett, hogy ösztönözze a légi forgalom bővülését, amely kedvez a helyi gazdaságoknak, a turizmusnak és a foglalkoztatottságnak. Kassa idén Európa Kulturális Fővárosa, ezért nagyon sok turista és történelemkedvelő látogat ide a világ minden tájáról. Az egyéni utazók, a családok és a vállalkozások számára is örömteli ez az izgalmas fejlesztés, amely hozzájárul a munkahelyteremtéshez és a turizmus fejlődéséhez is Szlovákiában” – tette hozzá Váradi József.