A Wizz Air októbertől utazási csomagokat kínál a wizztours.com oldalon

Télen új napsütéses úticélok Budapestről: Hurghada és Málta

Budapest, 2013. július 3. – A Wizz Air Budapesten és Varsóban ma bemutatta a Wizz Tours-t, az új online utazási platformot, amelyet arra terveztek, hogy az utazók kényelmesebben és még kedvezőbb áron foglalhassák le utazásukat. Ez az első alkalom, hogy a Wizz Air repülőjegyet és szállást magába foglaló utazási csomagokkal jelenik meg a piacon, így még szélesebb körű utas barát ajánlatokat kínál jelenlegi és jövőbeli utasainak. A Wizz Air utazási csomagjai októbertől lesznek elérhetők a wizztours.com oldalon, magyar, lengyel és angol nyelven. A családok és az utazás szerelmesei így a recesszió ellenére is megengedhetik maguknak a külföldi pihenést, hiszen jelentősen kedvezőbb áron foglalhatják le jegyüket a Wizz Air járataira valamint szállásukat a több mint 30 ezer hotel valamelyikébe, mintha külön vásárolnák meg a repülőjegyet és a szállást. A légitársaság tervei szerint más piacokon is beemeli kínálatába az utazási csomagokat miután októberben bevezette őket Magyarországon és Lengyelországban.

A Wizz Tours egy kizárólag online utazási iroda lesz: ez a vásárlók számára garantálja az kedvező árakat, hiszen a Wizz Air alacsony viteldíjai is sikeresen bizonyították, hogy az internet egy költséghatékony, fogyasztóbarát értékesítési csatorna. Bár a Wizz Tours elsődlegesen a végfogyasztókat kívánja megcélozni, az utazási irodák számára is elérhetők a vonzó ajánlatok.

A Wizz Air a továbbiakban is népszerű üdülési célpontokkal fogja bővíteni útvonalhálózatát, ma pedig megerősítette, hogy a Budapest-Málta útvonal üzemeltetését a téli menetrendben is folytatják, illetve hogy új útvonalat indít Hurghadába, Egyiptomba november 2-án. Jegyek az új Budapest-Hurghada útvonalra már kaphatók a wizzair.com oldalon hihetetlenül alacsony árakon, 19 990 forinttól (egy útra, beleértve az adókat). A wizztours.com népszerűségének megalapozásában komoly szerep jut a barcelonai, lárnakai, dubai, isztambuli, máltai, tel-avivi és más szabadidős útvonalaknak. A közvetkező hetekben a Wizz Air bővebb információt tesz elérhetővé utazási csomagjairól, de akik a legjobb árakra vadásznak már most feliratkozhatnak a wizztours.com oldalon, hogy első kézből értesüljenek a legcsábítóbb ajánlatokról.

„Nagy nap ez a mai a Wizz Airnek és a magyar utasoknak” – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója. „Minden évben több millió utas élvezi a Wizz Air nagyon alacsony viteldíjait, és októbertől a Wizz Air történetében először a Wizz Air utasai csomagban foglalhatják le utazásukat, ez nem csak kényelmesebb megoldás, de ráadásul többet takaríthatnak meg, mintha a repülőjegyet és a szállást külön vásárolnák meg. A két honlapunk, a wizzair.com és a wizztours.com különböző fogyasztói igényekre ad választ. A várakozásaink szerint sok utasunk választja majd a wizztours.com csomagszolgáltatást októbertől, amellyel még többet takaríthatnak meg. A szabadidős útvonalak növekvő száma és a ma bejelentett télen is napsütötte új úti cél is bizonyítja, hogy a Wizz Air a magyarok legjobb választása, ha alacsony viteldíjakról és csodás utazásokról van szó” – tette hozzá Abrán György.

További információ:
Daniel de Carvalho Bognár Ákos
Wizz Air Group Weber Shandwick
+ 41 22 555 9889 + 36 1 250 2307
daniel.decarvalho@wizzair.com akos.bognar@webershandwick.hu