A Wizz Air rajong a téli sportokért
A sífelszerelés ingyen utazik

Budapest, 2013. október 14. –A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársaság csoportja ma bejelentette új, kifejezetten a téli sportok szerelmeseinek szánt ajánlatát.

A légitársaság minden október 14-én és 15-én (éjfélig) intézett, a 2013. november 1-től 2014. március 31-ig tartó téli időszakra szóló foglalásnál teljes egészében elengedi a sífelszerelések szállítási díját.

„Nagy örömmel jelentjük be ezt az ajánlatot, amely kifejezetten a téli sportok kedvelőinek szól” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Akár a Barcelona, a Milánó vagy aCuneomegye környéki sípályákhoz utaznak a Wizz Air utasai, a sífelszerelést díjmentesen vihetik magukkal. Ez az ajánlat azoknak is remek hír, akik a téli kiruccanáshoz a repülőjegyből és szállásból álló utazási csomagot a wizztours.com oldalon foglalják le. Mindössze annyi a teendő, hogy valami rózsaszínt kell felkötni a sífelszerelés csomagjára, ami lehet egy szalag vagy akár egy zokni is. A lényeg, hogy a földi személyzet könnyedén észrevegye, amikor felveszik a csomagot a reptéren. Utasaink a wizzair.com oldalon keresztül érhetik el alacsony viteldíjainkat és a téli szezonra érvényes promóciónkat, amelynek keretében a sífelszerelés ingyen utazik” – tette hozzá Daniel de Carvalho.