Az oldal új rovattal bővült. A “Most láttuk” tulajdonképpen egy videó napló, amin keresztül szeretnénk bemutatni a repülés világának azon oldalát amelyik a külső szemlélő számára szinte mindig rejtve marad

Ennek a rovatnak a születését a fejlett mobiltechnológia inspirálta. Ahhoz, hogy a videóinkat publikáljuk nincs másra szükségünk, mint egy komolyabb kamerával rendelkező mobiltelefonra, internetre és a www.qik.com fenomenális szolgáltatására.

Erre az oldalra ugyanis ha beregisztrálsz, s telepíted a mobilodra a megfelelő programocskát, máris küldhetsz videót az internetre, online kapcsolat esetén már a fevétel elkezdésekor! S mindezen szolgáltatás mellé jár egy beilleszthető html kód is, hogy az általad küldött felvételt ne csak a Qik.com rajongói, hanem a saját honlapodra tévedő látogatók is élvezhessék.
Tehát összességében a “Most láttuk” rovat videói annyira frissek, hogy már szinte sütnek!:)

Ha esetleg kicsinek találnád az oldalsávban található videobox méretét kattints bátran a doboz bal sarkára. Ekkor megnyílik az aerofriends.hu  Qik.com aloldala ahol már nagyobb “képernyőn” tudod megnézni a felvételt, illetve mazsolázgathatsz a korábbiakból is.
Remélem tetszeni fog az oldal szerkesztőinek élete a hatalmas repülőtéren, és környékén!

Jó szórakozást kíván,

az aerofriends.hu csapata