A légitársaság 20% kedvezményt biztosít minden Dubai/Abu Dhabiba és Varsóba közlekedő járatán!

Budapest, 2013. november 12. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága** ma köszöntetett mondott hatalmas Facebook rajongói közösségének, mivel számuk elérte a mérföldkőnek számító 200 ezer főt. A Wizz Air kedvezményes viteldíjakkal ünnepli rajongóit, amelyek minden a napsütötte Dubai/Abud Dhabiba és Varsóba közlekedő járatra érvényesek holnap éjfélig. Az utasok most 20% kedvezménnyel* foglalhatják le jegyüket ezeken az útvonalakon.

„A Wizz Air számára továbbra is kiemelten fontos, hogy az utasok elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, és a 200 ezer fős rajongótábor a Facebookon azt üzeni nekünk, hogy jó úton járunk” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Köszönjük hűséges vásárlóink és Facebook rajongóink támogatását, reméljük, velünk ünnepelnek és igénybe veszik a legnépszerűbb útvonalainkra érvényes 20 százalékos kedvezményt. Akik kedvelik barátságosan alacsony árainkat, követhetnek minket és megoszthatják véleményüket kedvenc útvonalukról a Facebookon, illetve lefoglalhatják repülőjegyüket egy kis téli kikapcsolódáshoz a wizzair.com oldalon” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

* A 20% kedvezményazadókkal, nem opcionális költségekkel értett viteldíjra vonatkozik, amely egy darab kisméretű kézipoggyász díját foglalja magában. A kedvezmény csak az új foglalásokra érvényes.