A szerencsés 300 000. klubtag 300 euróval lett gazdagabb

2013. július 15., London: A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága nyilvántartásba vette 300 000. WIZZ Discount Club tagját. A program 2011 márciusában indult útjára, és a klubtagok száma azóta folyamatosan növekszik.

A WIZZ Discount Club azokra a hűséges utasokra lett szabva, akik családjukkal vagy csoportosan utaznak, illetve egynél több Wizz Air jegyet vásárolnak évente. A wizzair.com honlapon kiváltható klubtagság minden egyes 2990 Ft-ot meghaladó viteldíjú egy útra szóló járat esetén garantált 2900 Ft engedményt biztosít. A Wizz Discount Clubbal a családok és a baráti társaságok járnak a legjobban, hiszen a klubtagok akár 9 utastárssal együtt is élvezhetik a kedvezményeket. A diszkont jegyfoglalások száma nincs korlátozva, így a klubtagok annyiszor utaznak kedvezményesen, ahányszor kedvük tartja.

A mai napig 300 000 Wizz ügyfél csatlakozott a WIZZ Discount Clubhoz, és élvezi a tagságnak köszönhető olcsó jegyárakat. A klubtagok több mint 160 országból származnak, ez is bizonyítja, hogy a Wizz Air népszerűsége jóval túlmutat a légitársaság járathálózatán. A WIZZ Discount Club az Egyesült Királyságban és Lengyelországban a legnépszerűbb, majd Magyarország, Románia, Ukrajna, Olaszország és Németország következik a sorban.

A 300 000. szerencsés klubtag, Stepan Romaniv a Wizz Air iPhone alkalmazásán keresztül csatlakozott a WIZZ Discount Clubhoz. A nyerő klubtag Ukrajnában született és nőtt fel, de jelenleg Londonban él és dolgozik. A Wizz Air alacsony árai és közvetlen járata Kijevbe olyan nyerő kombinációnak bizonyult, hogy Stepan életében először repülőre ült és 8 év külföldi távollét után meglátogatta barátait és rokonait. A jövőben gyakrabban lesz lehetősége Wizz Airrel utazni, hiszen a légitársaság 300 euróval feltöltötte egyenlegét, amelyet későbbi jegyvásárlásokra fordíthat.

„Ez életem első repülőútja. Korábban mindig a földi közlekedést választottam, mert az jóval megfizethetőbbnek tűnt” – nyilatkozta izgatottan Stepan Romaniv. „A változást a Wizz Air alacsony árai és az ukrajnai közvetlen járata hozta el az életembe. Néhány évvel ezelőtt meglepődtem volna, ha egy Angliában élő ismerősöm azt mondja nekem, hogy csak felpattanok egy gépre és majdnem minden hétvégén meglátogatom a szüleimet Ukrajnában. Ma ez a Wizz Airnek köszönhetően már valóság, sőt a WIZZ Discount Clubnak köszönhetően az alacsony árak még alacsonyabbak lettek. Biztos vagyok abban, hogy ezentúl én is inkább repülni fogok az időigényes földi közlekedés helyett” – tette hozzá a szerencsés klubtag.

„A WIZZ Discount Club népszerűsége töretlen Európában, hiszen nagyon kézzelfogható megtakarítást jelent a rendszeresen utazóknak. A klubtagság emellett tökéletes megoldás a családoknak, hiszen a klubtagon felül 9 további jegy vásárolható meg az adott járatra kedvezményes áron. Teljes szívből gratulálunk Stepannak, és izgatottan várjuk a jövőbeli fontos mérföldköveket a WIZZ Discount Club történetében” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

Az éves Wizz Discount Club tagsági díj 8900 Ft forint, amely a wizzair.com honlapon vagy a légitársaság Call Centerén keresztül vásárolható meg.