A Wizz Air Androidon is elérhetővé teszi az utasfelvételt
és 20% kedvezményt biztosít minden mobilon intézett foglalásra november 15-én éjfélig!

Budapest, 2013. november 13. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága** ma Android applikációjában is elérhetővé tette az utasfelvétel funkciót, amelyhez az iPhone felhasználók nyár eleje óta hozzáférhettek.Az ingyenes Android applikáció letöltésével az utasok okostelefonjukon kényelmesen használhatják a Wizz Air weboldalának alapfunkcióit. Az iPhone applikációhoz hasonlóan az Android verzió is lehetővé teszi, hogy az utasok lefoglalják repülőjegyüket, kövessék a naprakész menetrend-információkat, illetve számos más hasznos funkció mellett, hogy kiegészítő szolgáltatásokat adjanak foglalásukhoz. A szolgáltatás régóta várt bevezetését megünnepli a Wizz Air, ezért 20% kedvezményt biztosít* minden mobil applikációval intézett foglalásra november 14-én és 15-én.

„Jegyet foglalni kedvenc légitársaságának alacsony viteldíjú járataira és elintézni az utasfelvételt most egyszerűbb, mint valaha” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „A Wizz Air továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy utasaink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal, ezért nagy örömmel bővítettük Android applikációnkat a mobil utasfelvétellel. Az iPhone applikációt használó utasainktól nagyon jó visszajelzéseket kaptunk az új funkciónyári bevezetése óta. Így most bárhol is legyen éppen, álmai utazása tapintható közelségbe került. Ráadásul csütörtökön és pénteken 20% kedvezménnyel lehet iPhone-on és Androidon keresztül repülőjegyet foglalni, így minden amellett szól, hogy még ma érdemes letölteni ingyenes applikációnkat: az okostelefonjával így igazán okosan foglalhatja le utazását a Wizz Airnél!” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

* A 20% kedvezmény az adókkal és nem opcionális költségekkel értett viteldíjra érvényes, amely magában foglalja egy kisméretű kézipoggyász díját. A kedvezmény csak az új foglalásokra érvényes.