A Wizz Air bemutatta új ajándékutalványait
A személyre szabható utalványok 25 és 50 eurós címletekben érhetők el

2013. október 1. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma bemutatta új ajándékutalványait, amelyek már elérhetők a http://wizzair.com/hu-HU/voucher oldalon. A Wizz Air ajándékutalványokat néhány egyszerű lépésben személyessé és egyedivé lehet tenni, majd közvetlenül el lehet őket küldeni e-mailben a címzettnek.

A Wizz Air ajándékutalványok 25 és 50 eurós címletekben kaphatók (illetve ezzel egyenértékű címletekben más pénznemekben is). Az utalványok Wizz Air repülőjegyek és kiegészítő szolgáltatások vásárlására használhatók fel, 35 ország 95 desztinációjára. Az ajándékutalványokkal a Wizz Air Magyarország Kft. által működtetett bármely menetrendszerinti járatra lehet repülőjegyet foglalni.

Az első Wizz Air ajándékutalványt a Magyar Újságíró Labdarúgó Válogatott kapta. Petur András és Somogyi Zsolt 11 ajándékutalványt vehettek át a csapat nevében. A válogatott tagjai bejárják Európát, hogy összemérjék tudásukat más csapatokkal, az ajándékutalványokat is egy spanyolországi utazásra fogják használni. A Wizz Air ajándékutalványai online beválthatók, korlátozás nélkül átruházhatók, tehát nincsenek egy adott névhez kötve, és a vásárlástól számítva 12 hónapig lehet őket felhasználni.

„Nagyon örülünk, hogy az első 11 Wizz Air ajándékutalványt a Magyar Újságíró Labdarúgó Válogatott 11 nagyszerű játékosa kapta” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Nagy igazság, hogy az egyetlen dolog az utazás, amit pénzért vehetsz, de mégis gazdagabbá tesz. A Wizz Air ajándékutalvány ezért is tökéletes ajándék minden alkalomra, legyen az születésnap, esküvő, karácsony vagy más különleges esemény. A címzett teljesen szabadon döntheti el, mikor, hova és kivel utazik. Az új utalványok ugyanakkor fogyasztóbarátok is, hiszen online beválthatók, egyedivé tehetők és a szerencsés címzettek bárkire átruházhatják őket, vagyis továbbajándékozhatóak” –tette hozzá Daniel de Carvalho.