Fedezze fel Dubait 72 óra alatt, kis költségvetésből!

Budapest, 2013. november 26. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma meghirdette a Wizz Dubai Kihívás versenyt, amelyen minden lelkes utazó részt vehet, aki betöltötte a 18-ik életévét.

A légitársaság két szerencsés nyertest fog kiválasztani és elrepíteni Dubaiba, ahol egy 72 órás kalandon vesznek részt mindössze 300 euró költőpénzzel. Egy stáb dokumentálja majd, hogy a győztesek hogyan élik túl az Egyesült Arab Emirátusok luxusdzsungelét, miközben mindössze 300 euró áll rendelkezésükre. A vállalkozó kedvűek a http://on.fb.me/1bS3reO oldalon posztolhatják, miért ők a legWIZZesebb és legokosabb utazók Európában, így lehetőségük nyílhat, hogy megnyerjék a versenyt és bebizonyítsák, hogy Dubai kis költségvetéssel is remek szórakozás lehet. A 30 legtöbb lájkkal rendelkező kommentelő jut tovább a következő körbe, akik közül egy belső zsűri választja majd ki a két szerencsés nyertest.

Az újszerű versenymegvalósításában a Wizz Air partnere a helyiAlpha Tours utazási iroda. Az Alpha Tours segíti majd a győzteseket, hogy jobb rálátásuk legyen a lehetőségeikre, ezáltal kihozhassák a maximumot dubai tartózkodásukból, miközben bizonyítottan kis költségvetéssel gazdálkodnak. Az utazásuk minden részletét dokumentálják és közzéteszik majd a légitársaság Facebook oldalán és YouTube csatornáján, így a rajongók folyamatosan követhetik, hogy áll a kaland.

„Nagyon örülünk az új dubai útvonalnak, hiszen egy elbűvölő, napsütötte desztinációt tesz elérhetővé alacsony viteldíjainkon az utasok számára” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Úgy gondoljuk, a megtakarításnak nem kell véget érnie, amikor leszállnak a Wizz Air járatáról. Két kalandvágyó utazót keresünk, akik megmutatják több mint 200 ezer Facebook rajongónknak, hogyan lehet kis költségvetésből felfedezni Dubait. Minden érdeklődőt arra bátorítunk, hogy még ma jelentkezzen, a kiválasztás 2013. december 8-ig tart. A Wizz Air dubai járatára a repülőjegyet és a 300 euró költőpénzt mi álljuk, de a jelentkezők képzelőerején múlik, milyen pénztárcabarát ötletekkel állnak elő a szórakozásra” – tette hozzá Daniel de Carvalho.