Budapest, 2013. december 3. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma arra emlékeztet mindenkit, aki hisz a karácsony varázsában, hogy idén karácsonykor ajándékutalványok is elérhetők a wizzair.com oldalon.

A Wizz Air karácsonyi ajándékutalványai néhány egyszerű lépésben személyre szabhatók, dizájnjuk is az ünnepek hangulatához igazodik. Az utalványok közvetlenül a címzett e-mail címére érkeznek meg, 25 és 50 eurós címletekben elérhetők, repülőjegyek és kiegészítő szolgáltatások vásárlására használhatók fel a Wizz Airnél, 35 ország több mint 90 desztinációjára. A Wizz Air ajándékutalványokkal a Wizz Air Hungary Kft. által működtetett bármely menetrendszerű járatra foglalhatók jegyek.

„A Wizz Air hisz benne, hogy segíthet az embereknek közelebb kerülni egymáshoz” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air újonnan kijelölt Mikulása. – „Mi is lehetne jobb ajándék a szeretteinknek, mint lehetőséget adni rá, hogy meglátogassanak minket, vagy hogy együtt elutazzunk egy általuk választott helyre. Nem akarunk több szomorú arcot látni az ajándékba kapott ronda gyapjú zoknik miatt. A karácsonyi ajándékutalványok online megvásárolhatók, kényelmesen, akár otthonról is. Idén nincs szükség rá, hogy hosszú órákat töltsünk a zsúfolt boltokban. Az ajándékozás varázsa most egyben a repülés varázsa is lehet. Még én is szabadságra küldöm idén a rénszarvasokat és inkább a Wizz Airrel repülök.”