A Wizz Air új, “WizzXtraSpace” szolgáltatást kínál dubai járatain. A Wizz Air négy útvonalán tette elérhetővé az új kiegészítő szolgáltatást.

Budapest, 2013. november 4. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma bejelentette, hogy új szolgáltatást kínál utasainak a Dubai World Central repülőtérre, Dubai/Abu Dhabiba közlekedő járatain, amelyek működtetését nem rég kezdte meg. Az új WizzXtraSpace szolgáltatás lehetővé teszi az utasoknak, hogy még kényelmesebben utazhassanak a Wizz Air leghosszabb útvonalain Budapest, Kijev, Szófia, Bukarest és a Dubai World Central repülőtér között.

A WizzXtraSpace szolgáltatást választó utasok a kijelölt sorokban foglalhatnak helyet, ahol a középső ülőhely szabadon marad, így nagyobb helyük lehet és kényelmesebben utazhatnak. A WizzXtraSpace szolgáltatást megvásárló utasoknak automatikusan jár az elsőbbségi beszállás is. Az új szolgáltatás 10 euróért** már elérhető és a foglalásokhoz adható a wizzair.com oldalon.

„A Wizz Air ígéretének megfelelően innovatív és ügyfélközpontú szolgáltatást kínál, anélkül hogy megterhelné a fogyasztók utazási költségvetését” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Az utasaink már korábban is foglalhattak ülőhelyet extra lábtérrel, prémium csomagokat, amelyek számos kényelmi szolgáltatást tartalmaznak, illetve a leginkább üzleti utazók számára hasznos WizzFlex szolgáltatást is, amely lehetővé teszi a már meglévő foglalások útvonalának és időpontjának megváltoztatását. Most még egy lépéssel továbbmegyünk, és a Dubai/Abu Dhabiba közlekedő négy járatunkon elérhetővé tesszük a WizzXtraSpace szolgáltatást, ami ráadásul az elsőbbségi beszállást is magában foglalja, mindezt mindössze 10 euróért. Ha már elege van az esős őszi napokból, utazzon a Wizz Air híresen alacsony viteldíjaival és foglalja le utazását ma az egzotikus Egyesült Arab Emirátusokba a wizzair.com oldalon. A WizzXtraSpace szolgáltatással még kényelmesebben utazhat a világ első számú, télen is napsütötte desztinációjára” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

** A WizzXtraSpace szolgáltatás ára egy útra.