Budapest, 2013. november 21.– A Wizz Tours, a Wizz Air online utazási platformja mától angol nyelvű honlappal is várja a wizztours.com oldalon az utazási csomagok iránt érdeklődőket.

A Wizz Tours magyar és lengyel nyelvű honlappal indult el október elején, hogy az utazni vágyók még többet takaríthassanak meg*és még kényelmesebben intézhessék foglalásukat. A wizztours.com a Wizz Air alacsony viteldíjait párosítja több mint 30 ezer hotel és üdülőhely szállásajánlataival kiváló ár-érték arányú utazási csomagjaiban. A Wizz Tours egy teljesen online utazási iroda. Online működése garantálja az alacsony árakat a fogyasztóknak, ahogy ezt már a Wizz Air alacsony viteldíjainak sikere is bizonyította, hiszen a légitársaság szintén az internetet választotta értékesítési csatornának.

A Wizz Tours nagy népszerűségre tett szert Magyarországon és Lengyelországban, mivel először ezekben az országokban először vált elérhetővé. Az indulása óta eltelt mindössze egy hónapban több mint 250 ezer látogatója volt, akik üzleti utak, városnéző kirándulások, síutak és a napsütötte desztinációk iránt érdeklődtek. A várakozások szerint a wizztours.com angol nyelvű honlapjának indulása tovább növeli majd az utazási platform népszerűségét.

„Még csak egyetlen hónap telt el azóta, hogy elindítottuk online utazási platformunkat, amelyeta magyar és lengyel utasok próbálhattak ki először” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Nagyon örülünk, hogy mától a wizztours.com angol nyelven is elérhető. A Wizz Tours segítségével a Wizz Air alacsony viteldíjait utazási csomagok részeként foglalhatják le utasaink, így egyszerűbben, egy helyen foglalhatják le repülőjegyüket és szállásukat. Közelednek az ünnepek, így ez egy remek alkalom a wizztours.com platformjának kipróbálására, amely az utazókat kiváló ajánlatokkal várja városnézéshez vagysíeléshez, de akkor is, ha már a nyaralást tervezzük szeretteinkkel” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

* összehasonlítva a külön intézett repülőjegy és szállásfoglalással.