Arday András kapitánynak és Victor Sorokinnak az Oroszországi Föderáció magyarországi kereskedelmi képviselőjének kézfogása.

Felszállt a Wizz Airelső moszkvai járata
149 utassal a fedélzetén

Budapest, 2013. szeptember 23. –A WizzAir, Közép és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légiközlekedési vállalatcsoportja* ma megkezdte új Budapest-Moszkva Vnukovo útvonalának működtetését. Az első járat 149 utassal a fedélzetén menetrend szerint, 11:05-kor szállt fel Budapestről. Az új járat kezdetben heti öt napon szállítja az utasokat, október 28-tól pedig naponta közlekedik majd.

Már most 13 ezer repülőjegyet vásároltak az utasok a Wizz Air első moszkvai útvonalára, ami jól mutatja, hogy a Wizz Air alacsony árai a Budapest-Moszkva útvonalon lehetőséget adnak a két ország közötti üzleti, kereskedelmi és turisztikai kapcsolatok élénlítésére.

A magyar és az orosz fővárost összekötő járatra jegyek a wizzair.com honlapon foglalhatók, a hihetetlenül alacsony viteldíjak 15 990 forintnál kezdődnek (egy útra, adókkal együtt).

A WIZZ AIRALACSONY VITELDÍJÚ JÁRATAI A BUDAPEST-MOSZKVA ÚTVONALON:

Indulás Napok Viteldíj

Szeptember 23-tól Hétfő, Szerda, Csütörtök, Péntek, Vasárnap 15 990 forinttól*

Október 28-tól Minden nap 15 990 forinttól*

* Egy útra beleértve az adókat, a nem választható költségeket és egy kisméretű kézipoggyászt

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Wizz Air ma megérkezik Oroszországba, ez az esemény mérföldkőnek számít” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „A mai járaton hagyományos orosz élő zenével köszöntöttük utasainkat, akik közül néhányak még táncoltak is beszállás közben. Az utasaink lelkesedésében is tükröződik a Oroszországot és Magyarországot összekötő légi útvonal fontossága. Az ENSZ Turisztikai Világszervezete szerint az orosz turisták költik az egyik legtöbbet, alacsony viteldíjú járataink pedig újabb megfizethető utazási módot kínálnak azoknak, akik Magyarországra szeretnének jönni” – tette hozzá Daniel de Carvalho.